fbpx

Бондинг на близначки. Красота и щастие по две. Клиничен случай от практиката.

Бондинг на близначки - Клиничен случай от практиката на зъболекарски кабинет Варна

Бондинг на близначки. Красота и щастие по две. Клиничен случай от практиката.

Мая и Мариана са две близначки, както се казва, еднакви като две капки вода. Те са сърцати и емоционални дами и между тях съществува тази уникална близнашка връзка, която е много специална и за която всички ние можем да мечтаем.

Еднакви са, но и не съвсем. Като ги опознаеш, имат си и своите различия. С абсолютно еднаквата им емоционалност обаче, човек може да се обърка. И двете имат тази топла и сърдечна усмивка и е истинско удоволствие да общуваш с тях. Затова и споделям техният случай.

За мен бе много приятен за изпълнение, тяхната реакция към резултата, бе изключително топла. Всичко това беше двойно като радост и емоция, както и моето усещане за удовлетворение.

Първа при нас дойде Мая.

Тя е и родена първа и винаги е проправяла пътя напред за двете им. Когато остана много доволна от резултата, веднага записа часове и за Мариана, която трябваше да поизчака срещата си с нас няколко месеца до лятото, защото живее в Англия. Макар и в различни страни, невидимата връзка между тях е непрекъсната.

Мая и Мариана преди посещенията им в Зъболандия.

bonding na bliznachki 02 zabolekarski kabinet varna zabolekar

Започнахме с Мая още през Февруари, тъй като имахме работа преди всичко по останалите по-задни зъби и бяхме оставили естетичните и разкрасяващи процедури за финал. Типично за представителите на зодия Телец и двете близначки имаха нужното търпение, за да почакат крайния резултат.

Така през май, Мая вече имаше окончателният вид и финална естетика, до която се стремях. Чакането и упоритият труд, часовете работа и търпение от двете ни, си заслужаваха.

Снимки, проследяващи прогреса.

bonding na bliznachki 10 zabolekarski kabinet varna zabolekar

bonding na bliznachki 11 zabolekarski kabinet varna zabolekar

bonding na bliznachki 12 zabolekarski kabinet varna zabolekar

bonding na bliznachki 14 zabolekarski kabinet varna zabolekar

В края на Юли дойде и Мариана.

Макар и толкова близки и съвършено генетично еднакви, двете близначки имаха и своите различия и в зъбите, което отразяваше различният им начин на живот, навици, различният житейски път, по който са минали, както и различните решения на предишните им зъболекари.

Ето и прогресът на Мариана.

bonding na bliznachki 07 zabolekarski kabinet varna zabolekar

bonding na bliznachki 08 zabolekarski kabinet varna zabolekar

bonding na bliznachki 09 zabolekarski kabinet varna zabolekar

За мен беше изключително приятно да се докосна до тяхната енергия, тъй като близнаците са представлявали винаги голям интерес за мен и преди всичко да наблюдавам това на духовно ниво. Какви са душите, които се раждат като близнаци, тези две неразделни половинки? Така, докато се грижех за зъбите им, те ме допуснаха да усетя техния впечатляващ единен и двойнствен свят. Благодаря им за това и също, че позволиха да разкажа историята им.

bonding na bliznachki 05 zabolekarski kabinet varna zabolekar

bonding na bliznachki 03 zabolekarski kabinet varna zabolekar

Д-р Ася Илиева – Зъболекар в гр. Варна

Здравница Зъболандия – Зъболекарски кабинет в гр. Варна

Полезни връзки

Контакт с нас и запазване на час

Последвайте ни във Фейсбук

Абонирайте се за нашият видео канал

Полезни статии в нашият блог