Отзиви от клиенти на Зъболекарски кабинет Здравница Зъболандия

Благодарим на всички наши посетители, които оставят своя отзив в Facebook и Google.

Благодаря на Ася Илиева и прекрасната й Здравница Зъболандия за чудесното отношение и търпение. 😍

Нели Начева / Facebook

Уникално място, страхотни професионалисти! ❤️ Всеки път отивам с огромно желание и нетърпение! Наистина са Феи! Благодаря Ви за всичко!

Гери Радева / Facebook

Разкошен екип…Страхотно отношение и професионализъм! Посетете го това място и ще останете очаровани…

Ивалина Сотирова / Facebook

В Здравница Зъболандия е повече от приказно красиво и правят чудеса-спасиха зъбче, които други искаха да извадят! Благодаря от сърце за всичко, което правите за душите и за зъбките-кристалчета!

Радостина Василева / Facebook

Спокойна, уютна обстановка и добро обслужване!

Мария Павлова / Facebook

Ася излекува страхът ми от зъболекари ❤ хиляди благодарности!

Илиян Чакъров / Facebook

Страхотно отношение, благодаря ви че направихте първото посещение на сина ми при зъболекар приятно и забавно изживяване ❤ :)))) 😍

Велина Кръстева / Facebook

Страхотно място 🙂 прекрасна обстановка, прекрасно отношение , посетете го и вие 🙂 Препоръчвам това място !!!

Елена Василева / Facebook

Здравница Зъболандия е уникално място във Варна. Страхът от зъболекарски манипулации при малки и големи изчезва още от прага на Зъболандия! Д-р А. Илиева работи изключително прецизно, качествено, използвайки най-съвременни технологии, спасявайки безнадеждни зъбки! Благодаря!

Ирена Делийска / Facebook

Отиваш на зъболекар с онова познатото чувство на страх. Влизаш при Ася и забравяш всички тревоги. Определено мястото е различно. Толкова е приятно, че не искаш да си тръгваш.

Марта Костова / Facebook

Препоръчвам горещо това място! Прекрасна обстановка и отношение към детайла и пациента!

Виктория Тодорова / Facebook

Невероятно местенце. Останахме очаровани от мястото и отношението. Препоръчвам.

Светлана Банчева / Facebook

Тук лекуват не само зъбите, но и духа на пациентите. Много спокойна, ароматна и отпускаща обстановка. А феите Ася и Нели са единствените (сред всички детски зъболекари във Варна), които успяха да предразположат петгодишният Любо да си отвори устата и да им позволи да му работят по зъбите. Невероятни са. Няма други стоматолози в града с такова отношение към децата.

Валентина Вълчева / Facebook

Прекрасна лечебна енергия, мехлем за душата, артистичност, но и безпрецедентен професионализъм и търпение. Детето в мен беше успокоено и поведено по пътя към здравето не само на зъбите/тялото/, но и на духа:))

Пепи Стоянова / Facebook

Това място е създадено с много уважение и грижа към живота. Щом пристъпиш прага долавяш уханието на любов, която вече те лекува. Чувстваш се спокоен и като докоснат от Фея. Усещането е за топлота и уют. Все едно си в дома на близък за теб човек, а ти си скъп за него гост. Бях пряк свидетел как се сбъдва една мечта, как бог твори чрез нас Благодарен съм, за това, както и че имах възможността да помогна с каквото мога. Чувствам се свързан и част от Зъболандия. Този нов свят е богатство и придобивка не само за Ася, но и за всички нас Нека да го ценим, пазим и обичаме, защото любов при любов отива.

Николай Алтънчев / Facebook

Истинска грижа за здравето. Наистина алтернативно и професионално лечение + вежливо отношение и прекрасна обстановка. Препоръчвам! ❤

Гергана Влайкова / Facebook

Днес се потопихме в магията на денталното преживяване, има и такова! Посетихме д-р Ася Илиева с двете ми деца, на 6 и 11 години. А вече момченцето на 6 имаше създадена травма от посещение на зъболекарски кабинет. Но това посещение преобърна представите ни, моите и на децата. Това място е оазис на уют, хармония, отношение към малките детайли. Толкова различно и красиво, уникално е да Ви има! На излизане, момченцето ми се обърна непринудено и каза “Вие сте най-добрите”! Аз ще добавя: “Концепцията Ви е магична, поддържайте я!”

Мая Атанасова / Google
Не зъболекарски кабинет, а приказно местенце! Не стоматолог, а истинска фея! Посещението на 5 годишната ми дъщеричка беше истинска приказка, в която д-р Илиева я потопи с изключителна виртуозност. Отдавна отлагахме оправянето на цели 5 кариеса, а се оказа че в правилните ръце детето ми може бързо да се отърве от болката и дискомфорта. Искрено благодарим за нежната грижа, отличната услуга, подхода и професионализма! Вие сте еталон за детска стоматология! Адмирации!
Росица Анастасова / Google