Зъболекарски кабинет - Здравница Зъболандия Варна

Нашата Мисия

Ние подкрепяме здравословното отношение на ниво зъболечение с холистични и безвредни методи и средства за възрастни и деца.

Популяризираме една нова насока, която цели доверие и спокойствие при посещенията, като вярваме, че това е от първостепенно значение.

С личният си пример показваме, че подобна работна атмосфера се отразява благотворно и на екипа.

Така ние се чувстваме по-удовлетворени и заредени да извършваме дейността си.

Екип - Зъболекарски кабинет Здравница Зъболандия Варна

Екип на Зъболекарски Кабинет Здравница Зъболандия Варна

Д-р Ася Илиева

Казвам се Ася Илиева и съм основателката на Зъболекарски Кабинет Здравница Зъболандия.

Завършила съм дентална медицина през 2003 година към ВМИ-Пловдив. Още от самото начало на следването си се ориентирах към щадящите и безвредни методи на зъболечение при възрастни и деца.

Привърженичка съм на здравословния, уважаващ природата и етичен към живите същества начин на живот. По настоящем съм веган и майка на две деца, които отглеждам със същите принципи.

Участвала съм като лектор на веган фестивалите във Варна и съм автор на видеата от поредицата “Лекувай с любов”.

В лечението на посетителите на Зъболандия прилагам принципите за етичност и безвредност. Така подкрепям естествените способности на тялото за самолекуване.

Надявам се идеята за подобна лечителска практика да се разпространява все повече.

asya scaled

Преси

Казвам се Пресияна Николова и съм дентален асистент в Зъболекарски Кабинет Здравница Зъболандия.

Също така съм и студентка по Психология във Варненски свободен университет.

Винаги съм се вълнувала от здравословния и етичен начин на живот и ми допада холистичния подход в разглеждането на състоянията на тялото.

Именно затова интересите ми са насочени към алтернативните методи на лечение, тези, дадени ни от природата отвън и отвътре – в дълбочина чрез преодоляването на личните ни психо – емоционални конфликти, определящи възникването на повечето здравословни състояния.

DSC 2627

Злати

Казвам се Злати – инжинер по образование.

В края на 2020 година се присъединих към екипа на Зъболекарски Кабинет Зъболандия като дентален асистент.

Обичам да съм сред природата, да карам колело. Старая се да живея с уважение към нея и се радвам да общувам с хора, мислещи по сходен начин.

В Зъболандия открих такива и съм щастлива да съм част от проекта.

DSC 2660

Криси

Казвам се Кристиана и съм дентален асистент в Зъболекарски кабинет Здравница Зъболандия.

Завършила съм специалност “Рентгенов лаборант” в Медицински университет гр. Варна, а също така в момента се обучавам за придобиване на професионална квалификация “Асистент на лекар по дентална медицина” в същия университет.

Обичам да съм сред природата, да пътувам, както и се интересувам от здравословно хранене. Смятам, че красотата на човек идва отвътре навън.

Радвам се, че съм част от екипа на Зъболандия, защото тук открих хора, които се придържат към по-добър начин на живот и са мотивация на околните за такъв.

Криси - Зъболекарски кабинет Здравница Зъболандия Варна

Цвети

Казвам се Цветелина Иванова и в Зъболекарски кабинет Зъболандия работя като дентален асистент.

Завършила съм курс за асистент на лекар по дентална медицина и с удоволствие практикувам професията. В момента съм и студентка в МУ-Варна, специалност ,,Акушерка”.

Винаги съм била привличана от хуманни професии, с които да мога да помагам и да участвам в профилактиката и възстановяването на човешкото здраве и живот.

Обичам живия живот, който не се води през смартфона. За мен е най-важно да бъда заобиколена от позитивни и добросърдечни хора, които да ме зареждат емоционално и от които мога да уча нови неща.

Именно такива открих в Здравница Зъболандия и се радвам, че имам възможността да бъда част от този страхотен екип.

Цвети - Зъболекарски кабинет Здравница Зъболандия Варна