Нашата Мисия

Ние подкрепяме здравословното отношение на ниво зъболечение с холистични и безвредни методи и средства. Популяризираме една нова насока, която цели доверие и спокойствие при посещенията, като вярваме, че това е от първостепенно значение. С личният си пример показваме, че подобна работна атмосфера се отразява благотворно и на екипа. Така ние се чувстваме по-удовлетворени и заредени да извършваме дейността си.

д-р Ася Илиева

Казвам се Ася Илиева и съм основателката на Здравница Зъболандия. Завършила съм дентална медицина през 2003 година към ВМИ-Пловдив. Още от самото начало на следването си се ориентирах към щадящите и безвредни методи на зъболечение. Привърженичка съм на здравословния, уважаващ природата и етичен към живите същества начин на живот. По настоящем съм веган и майка на две деца, които отглеждам със същите принципи. Участвала съм като лектор на веган фестивалите във Варна и съм автор на видеата от поредицата “Лекувай с любов”. В лечението на посетителите на Зъболандия прилагам принципите за етичност и безвредност. Така подкрепям естествените способности на тялото за самолекуване. Надявам се идеята за подобна лечителска практика да се разпространява все повече.

Евгения Габровска-Матеева

Казвам се Евгения Габровска-Матеева и съм дентален асистент в Здравница Зъболандия. Завършила съм Здравен мениджмънт в МУ “Проф. Д-р Параскев Стоянов” гр. Варна. Подкрепям и вярвам в ценностите на холистичното лечение. Уважавам методите, стимулиращи естествените възстановителни сили на тялото. Ориентирана съм към екологичния начин на живот със защита и подкрепа на околната среда и живите организми.